Winterbostocht

Winterbostocht

12, Jan

3e RETO Winterbostocht

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert Wielervereniging RETO te Arnhem de 3e ‘RETO Winterbostocht’. De 65 km is nu nog pittiger! ’. Nu met een derde afstand: 65 km !

Deze mountainbiketocht met afstanden van 35, 50 of 65 kilometer gaat door de mooiste beboste gebieden en heidevelden in de heuvelachtige omgeving van Arnhem. Alle routes hebben pittige klimmetjes en technische stukken, die afgewisseld worden met single-tracks en gedeelten waar je even op adem kunt komen.
Er is ook aan de inwendige mens gedacht. Bij de pauzeplek kunnen de fietsers zich te goed doen aan onder andere soep en krentenbrood. De 65 km maakt een uitstapje naar de bossen van Renkum en Heveadorp. Deze route is dit jaar nog uitdagender gemaakt met meer klimwerk en singletracks. Een tweede pauze is dan zeker welkom. Dat kan in de kantine van OVC op sportpark Bilderberg in Oosterbeek.
De tocht is uitgezet in samenspraak met gemeente Arnhem, gemeente Renkum, Geldersch Landschap, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer om kwetsbare stukjes natuurgebied zo veel mogelijk te ontzien.

De start is tussen 9.30 en 10.30 uur vanaf het clubgebouw van RETO aan de Daam Fockemalaan 1, 6815 DL te Arnhem, vlakbij ziekenhuis Rijnstate.
Bij het ziekenhuis Rijnstate kan (gratis!) worden geparkeerd. De tocht kent de mogelijkheid van “scan & go” (zie ook www.ntfu.nl).
De deelnamekosten zijn € 7,- (voor NTFU-leden op vertoon van het pasje € 5,-).
Voorinschrijving via www.fietssport.nl/toertochten.

Na afloop kan je jouw fiets afspuiten bij het clubhuis.
Voor calamiteiten is EHBO aanwezig in het clubhuis en op de pauzeplaatsen.

Route naar RETO: volg de borden met Ziekenhuis Rijnstate.

Vorige bericht Volgende bericht