Bestelproces

Bestelproces

21, Sep

Clubkleding

RETO heeft gekozen voor een uitgebreide kledinglijn in hoogwaardige (prof) kwaliteit van het merk Bioracer, in onze traditionele (Arnhemse !) kleuren blauw en wit. 

Kleding bestellen
Bestellen van de clubkleding kan gedurende de vier vaste bestelmomenten in het jaar; in december, maart, juni en september. In deze maanden wordt de webshop open gesteld. Communicatie en de juiste url zal via een nieuwsbrief onder de leden verspreid worden. Vervolgens zal Bioracer de bestellingen gaan produceren en 6 à 8 weken later uitleveren. Zie het volgende schema.

N.B.: Over de precieze openstelling en sluiting van de webshop en de verwachte uitlevering van de kleding wordt telkens apart gecommuniceerd.
Voor vragen kun je mailen naar retoclubkleding@gmail.com

Voorraadkleding 
Als service liggen de accessoires en de belangrijkste items van de standaard clubkleding (beperkt) op voorraad bij ons uitleverpunt en tevens clubsponsor, Goossens Tweewielers in Velp. Het betreft de volgende artikelen: korte broek, shirt korte mouw. En de accessoires: arm- en beenwarmers, sokken en zomerhandschoenen. De voorraad wordt in iedere bestelronde weer aangevuld.
Wil je direct kleding kopen - of je maat bepalen - dan kun je bij Goossens Tweewielers terecht zolang de voorraad strekt. Het adres is Nordlaan 32 in Velp, tel. 026-3620001.

Vorige bericht