Bestelproces

Clubkleding

RETO heeft gekozen voor een uitgebreide kledinglijn in hoogwaardige (prof) kwaliteit van het merk Bioracer. Standaard zijn de kleuren wit-blauw en daarnaast is er een winterlijn in zwart-blauw die wat beter bestendig is tegen rijden in slechtere weersomstandigheden of in het veld.

Kleding bestellen
Bestellen van de clubkleding kan gedurende twee vaste bestelmomenten in het jaar; 1) januari-februari met uitlevering in april voor het zomerseizoen en 2) juli-augustus met uitlevering in oktober voor het winterseizoen. In deze periode wordt de webshop geopend en kunnen de leden de gewenste clubkleding bestellen. Over de precieze openstelling en sluiting van de webshop en de verwachte uitlevering van de kleding wordt telkens apart gecommuniceerd.

Voorraadkleding
Als service liggen de accessoires en de belangrijkste items van de standaard clubkleding (beperkt) op voorraad bij ons uitleverpunt en clubsponsor, Goossens Tweewielers in Velp; korte broek, shirt korte mouw, arm- en beenwarmers, sokken en zomerhandschoenen. De voorraad wordt in iedere bestelronde weer aangevuld.
Het adres van Goossens Tweewielers is Nordlaan 32.
Wil je direct kleding kopen of je maat bepalen dan kun je daar terecht zolang de voorraad strekt.