Via Goossens Velp met extra korting naar de Bike MOTION Benelux en verruimde openingstijd

Auteur Rob Driessen op 23 februari 2018
Tags: ,

Verruimde openingstijd bij Goossens Velp!
Voortaan kan je op de dinsdag al vanaf 07:30 uur bij Goossens Velp terecht! Zij bieden je op deze wijze de mogelijkheid om na het weekend en voordat je naar het werk gaat jouw fiets al voor reparatie en onderhoud te brengen (of te halen).
Goossens Velp probeert er dan voor te zorgen dat jouw fiets weer zo snel als mogelijk gerepareerd rijklaar staat, zodat je in het weekend weer kunt fietsen; mits je een afspraak hebt gemaakt en alle onderdelen beschikbaar zijn. Wel zo makkelijk!

Via Goossens Velp met extra korting naar de Bike MOTION Benelux!
Van vrijdag 2 t/m zondag 4 maart a.s. vindt de Bike MOTION Benelux 2018 weer plaats in de Jaarsbeurs te Utrecht. Bike MOTION Benelux is de grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Je kan er de laatste trends en nieuwste producten op fietsgebied bekijken en een deel ervan ook testen; dé plek voor fietsliefhebbers!
Via Goossens Velp kan je nu met extra korting online een entreeticket kopen; je betaalt slechts € 11,50 per ticket i.p.v. € 16,- aan de kassa (excl. € 1,- transactiekosten per bestelling).
Hoe? Bezoek de winkel van Goossens Velp en neem daar een flyer met een speciale actiecode mee welke recht geeft op € 4,50 korting per ticket.

Koop vervolgens hier online een ticket met korting middels het invoeren van de actiecode tijdens het bestelproces.

Wil je vaker profiteren van acties bij Goossens Velp en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor hun digitale nieuwsbrief op www.goossensvelp.nl (rechts bovenin).