Nieuws en uitslagen

3e RETO Winterbostocht

12, Jan Peter Hilhorst

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert Wielervereniging RETO te Arnhem de 3e ‘RETO Winterbostocht’. De 65 km is nu nog pittiger!

 

Lees meer op de activiteitpagina : winterbostocht

Lees meer...

Vooruitblik 2019 Toer

12, Jan René Nijkamp

Voor de uitstraling van Reto zien we graag dat de Zomer clubritten gereden gaan worden in Reto clubkleding in de recente kleuren.
Wat betreft winterkleding begrijpen we dat je kleding hebt die je graag draagt ivm de weersomstandigheden.

Clubritten > meer heuvels en ritten van 100km hoofdzakelijk...

Lees meer...

Pak je voordeel bij Goossens Velp, speciaal voor RETO leden! Nieuwe kwartaalaanbieding!

Tot en met 31 maart 2019 ontvang je als lid van WV RETO 20% introductiekorting op Wax-OFF kettingontvetter en de (gekleurde!) Wax-ON kettingwax van het merk WENDWAX!

Goossens Velp heeft producten van het Amer...

Lees meer...

Op initiatief van Manfred te Grotenhuis doen we sinds 2016 jaarlijks een statistische analyse van de verrichtingen van de leden die zijn aangesloten bij de RETO Strava-club. Bart Dijk giet ze vervolgens in mooie infografics met de leaderboards uitgesplitst naar mannen en vrouwen. Manfred, bij leven...

Lees meer...

Wintertrainingen op de weg

17, Nov Vincent Verkerk

Op 2 december 2018 starten we om 9:30 u weer met de gezamenlijke wedstrijdgerichte trainingsritten wekelijks op zondag. Eenvoudige duurritten over een selectief parcours om de basisconditie te vergroten. Dit jaar willen we er zo af en toe ook vaardigheidsoefeningen in brengen.
Voor meer info: http...

Lees meer...

Ziekenboeg : Koen Jager

07, Nov René Nijkamp

Woensdagavond veldrijden training...

Na een mooi wegseizoen begint de herfst weer, tijd om de cyclocrosser uit de schuur te halen en het bos en de velden in te gaan. De RETO veldrij-training is mooie gelegenheid om in de winter s’avonds te kunnen trainen en de techniek bij te schaven. Bovendien is...

Lees meer...

Uitslagen Papendal

07, Nov Fred Langenkamp

Download hier de eindstand van de Papendalcompetitie 2018
uitslagen(excel)

Lees meer...

Na een kort ziekbed is ons mede RETO-lid Manfred te Grotenhuis overleden, we kennen hem als een rustige en vriendelijke kerel, die enorm hard op kop kon rijden.
Als er een wielerhemel is, weten we zeker dat hij ook daar weer zijn vertrouwde positie op kop van het peloton heeft ingenomen en zonder ee...

Lees meer...

Winterschema toerfietsen

20, Sep Rene Nijkamp

Voor de winterperiode van November tot en met Februari zijn 5 wisselende routes voor de GPS gemaakt. Dan worden er op de zondagen gezamenlijke ritten verreden. Gestart wordt er om 09:30 vanaf het clubhuis.
Bij vertrek wordt bekeken welke route er gereden gaat worden.

Routes zijn te bekijken en te...

Lees meer...

Vacature secretaris

20, Sep Thijs Hellegers

Vanwege gezondheidsproblemen heeft Thijs Hellegers besloten eind 2018 te stoppen met zijn werkzaamheden als secretaris van RETO. Wie wil hem opvolgen?? Als secretaris ben je de spin in het web van de vereniging. Alle mailverkeer – met de leden, met de NTFU en KNWU, Sportbedrijf en gemeente, en met a...

Lees meer...