Nieuws en uitslagen

Download hier de tussenstand van de corona challenge 2020 : uitslagen(excel)

Meer informatie vind je op deze pagina : https://reto-arnhem.nl/nieuwsenuitslagen/reto-corona-challenge

Lees verder...

Reto's corona challenge

02, Apr Miriam Fuselier en Gaby van Caulil

Om een beetje verbinding te blijven houden met elkaar, om de elkaar uit te dagen en om een beetje een positieve vibe te creëren.

Elke week krijgen de renners twee uitdagingen in de vorm van een video opgestuurd. Omdat we voorlopig nog niet samen kunnen fietsen, maar we wel leuk in beweging willen...

Lees verder...

Gisteren heeft het kabinet besloten alle bijeenkomsten te verbieden tot 1 juni, waarbij de bovengrens van 100 personen is losgelaten. Dit betekent dat fietsen in groepen niet meer is toegestaan. Alle clubbijeenkomsten, dus ook groepsritten en trainingen zijn in ieder geval tot en met 1 juni verboden...

Lees verder...

Het bestuur van RETO houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. We beseffen dat de situatie van dag tot dag kan veranderen.

Gisterenmiddag heeft de knwu onderstaande richtlijnen naar buiten gebracht. Wij willen onze leden oproepen deze richtlijnen na te leven.

https:...

Lees verder...

Dag Clubleden,

De Bioracer webshop is weer geopend en de clubkleding is de gehele maand maart te bestellen. We hebben de collectie uitgebreid met een aantal nieuwe items!

Denk bijvoorbeeld aan een RETO regenjack of een zomer shirt met gaas (alleen voor mannen) en we hebben ook de nieuwe Bioracer...

Lees verder...

De avonden worden weer langer en vanaf dinsdagavond 31 maart starten we weer met het rijden vanaf het clubhuis en daarvoor zijn we op zoek naar jou! Het concept voor de dinsdagavond is niet verandert, we starten om 19.00u en rijden zo’n 50 km en hoogzomer als de avonden wat langer licht zijn kunnen...

Lees verder...

Winterschema toerfietsen

01, Nov Rene Nijkamp

Beste Reto leden,
De Zomer clubritten zitten er weer op voor 2019, maar zoals we vorig jaar begonnen zijn om in de Winter door te rijden willen we dit voortzetten komende Winter.

Zondags 09:30 Clubhuis vertrek.
Route rond de 60-70km afhankelijk van het weer.
Geen officiële wegkapitein.
Snelhei...

Lees verder...

Uitslagen Papendal 2019

21, Aug Hetty Langenkamp

Download hier de einduitslag van de Papendalcompetitie 2019 : uitslagen(excel)

Op dinsdag 27 augustus wordt nog wel gereden, maar alleen voor de bloemen. Aansluitend de prijsuitreiking.

Lees verder...

Beste RETO-leden,

Zoals jullie weten bestaat onze wielervereniging RETO volgend jaar 100 jaar! En dat zullen jullie gaan merken! Het gehele jaar door wordt dit met zijn allen gevierd. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden.

Een onderdeel wat we natuurlijk gaan belichten is de historie van d...

Lees verder...

Jubilarissen : 3x40 jaar

27, May Arjan Pijnenburg

Onze zeer gewaardeerde leden Piet Wiersma, Johan Cremers en Harrie Cremers zijn samen goed voor meer dan 120 jaar actief lidmaatschap van RETO Arnhem.
De afgelopen week zijn er mooie verhalen verteld en veel herinneringen opgehaald.

Speciaal voor deze jubilarissen, vervaardigde de Italiaanse kuns...

Lees verder...