Pak je voordeel bij Goossens Velp, speciaal voor RETO leden!

Pak je voordeel bij Goossens Velp, speciaal voor RETO leden! Nieuwe kwartaalaanbieding en winterbeurt

Nieuwe kwartaalaanbieding!

Tot en met 31 december 2019 ontvang je als lid van WV RETO 20% KORTING op de adviesprijs van de voorradige collectie handschoenen, overschoenen, lange broeken en (winter)jacks.

Goossens Velp werkt met o.a. de merken Castelli, Assos, Rogelli, BBB, Roeckl, GripGrab en Sealskinz.
De korting is te verkrijgen op vertoon van dit nieuwsbericht én van jouw RETO lidmaatschap vooraf aan het afrekenen. Zo weten zij dat jij lid bent van WV RETO en profiteer jij van extra voordeel!
De korting is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen. Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.

Geef jouw racefiets de aandacht die het verdient!
Maak vóór 24 november a.s. een afspraak voor een WINTERBEURT en profiteer van extra voordeel als lid van WV RETO! 

Goossens Velp biedt RETO-leden die hun racefiets vóór 24 november a.s. aanbieden voor een winterbeurt het volgende aan:

Als lid van WV RETO betaal je dan slechts € 99,- voor een winterbeurt! Tevens ontvang je 10% korting op de adviesprijs van vervangen onderdelen.

Bij een winterbeurt wordt de racefiets compleet gedemonteerd tot een kaal frame, alle onderdelen worden zorgvuldig gepoetst en gecontroleerd op slijtage en waar nodig - in overleg - vervangen en vervolgens weer opgebouwd en voorzien van nieuw vet.
Om de winterbeurt goed te kunnen uitvoeren adviseert Goossens Velp je om minimaal de versnellings- en remkabels en het stuurlint te vervangen. Je betaalt dan alleen de vervangen onderdelen (met 10% korting) en geen extra arbeidskosten voor de montage ervan. De prijs van een winterbeurt is dus exclusief de kosten van de vervangen onderdelen maar wel inclusief de arbeidskosten voor de montage ervan.

Goossens Velp kan de winterbeurt op afspraak uitvoeren in de periode van november t/m februari op het moment dat de werkzaamheden in de werkplaats het toelaten. Als jij de racefiets komt brengen dan geven zij al een indicatie van de kosten zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan! Mocht tijdens de uitvoering van de winterbeurt blijken dat er toch meer (kostbare) onderdelen versleten en dus aan vervanging toe zijn dan vooraf aangegeven, dan wordt dit eerst besproken.

Heb je interesse in het laten uitvoeren van een winterbeurt tegen een extra voordelig tarief? Maak dan vóór 24 november a.s. bij Goossens Velp een afspraak voor een winterbeurt van jouw racefiets!
Bij aflevering van de racefiets en dus vooraf aan de prijsopgave wel graag jouw RETO lidmaatschapspas tonen, zodat het juiste tarief toegepast kan worden. Deze aanbieding is namelijk speciaal voor RETO-leden!

Goossens Tweewielers Velp
Nordlaan 32
6881 RN Velp

Tel.: 026 362 00 01
E-mail: info@goossensvelp.nl

 

Vorige bericht Volgende bericht