Speciale introductiekorting van 20% op de WAX-ON en WAX-OFF producten bij Goossens !!

Pak je voordeel bij Goossens Velp, speciaal voor RETO leden! Nieuwe kwartaalaanbieding!

Tot en met 31 maart 2019 ontvang je als lid van WV RETO 20% introductiekorting op Wax-OFF kettingontvetter en de (gekleurde!) Wax-ON kettingwax van het merk WENDWAX!

Goossens Velp heeft producten van het Amerikaanse merk Wendwax in haar assortiment opgenomen.
Jouw fiets een persoonlijk esthetische toets geven is altijd leuk. Wanneer dit kan worden gecombineerd met een product met serieuze meerwaarde, dan is de rekensom al snel gemaakt. Het Amerikaanse bedrijf achter de gekleurde Wax-ON kettingwax is niet nieuw in de markt. WENDWAX kan steunen op 40 jaar ervaring en expertise in de ski-en snowboardwereld waar ze marktleider zijn.

Wendwax maakt een kettingwax in 7 verschillende kleuren. Cool toch? Meer nog...deze unieke kettingwax is zink, teflon én paraffine gebaseerd en zorgt dus voor:

  • Minder kettingslijtage
  • Minder rolweerstand t.o.v. normale kettingolie (2-4 watt !!)
  • Minder gekraak/gepiep van de ketting
  • Vuilafstotend (kleeft niet)
  • Droogt niet snel uit t.o.v. normale kettingolie

Wendwax kettingwax kan je snel en eenvoudig aanbrengen met de handige stick, met een doekje of met je vinger! Het is verpakt in een handige stick van 80ml en heeft een adviesprijs van € 25,-. Als Reto-lid ontvang je dus tijdelijk maar liefst 5 euro introductiekorting!

Ander kleurtje op de ketting ? Verwijder eenvoudigweg de wax en breng een andere kleur aan.

1 waxbeurt is goed voor circa 800 km rijplezier !

Belangrijk is wel dat je de ketting vooraf goed ontvet! Dit kan bijvoorbeeld met de Wax-OFF van Wendwax. Perfect als basis voorafgaand aan gebruik van de Wax-ON kettignwax. Wax-OFF is niet zomaar een wax verwijdermiddel, het is een liquide ontvettende wax. De samenstelling van dit product zorgt ervoor dat jouw ketting niet alleen wordt ontdaan van resterende olieresten, vuil of andere vettigheden maar de liquide wax penetreert ook tot diep in de schakels om de levensduur van de ketting te vergroten.

Een flesje Wax-OFF heeft een inhoud van 120ml en kost € 9,90. Als Reto-lid betaal je echter tijdelijk ter introductie slechts € 7,95.

Kijk op https://www.instagram.com/wendbike/ voor enkele leuke voorbeelden van de producten van Wendwax!

De producten zijn naar verwachting vanaf medio januari 2019 bij Goossens Velp verkrijgbaar.

De 20% korting op de adviesprijs is te verkrijgen op vertoon van dit nieuwsbericht én van jouw RETO lidmaatschap vooraf aan het afrekenen. Zo weten wij dat jij lid bent van WV RETO en profiteer jij van extra voordeel!

De korting is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen. Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.

Goossens Tweewielers Velp
Nordlaan 32
6881 RN Velp

Tel.: 026 362 00 01

Vorig bericht Volgend bericht