12 OKTOBER 2019 TESTDAG WILIER EN CANNONDALE BIJ GOOSSENS VELP!

KOM JIJ OOK NIEUWIGHEDEN TESTEN? 12 OKTOBER 2019 TESTDAG WILIER EN CANNONDALE BIJ GOOSSENS VELP!

Wilier is die dag aanwezig met een uitgebreide testvloot bestaande uit diverse nieuwe 2020 modellen. Test de vederlichte Wilier Zero SLR of de comfortabele Cento10NDR! Beide zijn voorzien van een elektronische schakelgroep van Shimano Ultegra met hydraulische schijfremmen. Dus mocht je daar nog geen ervaring mee hebben, dan is dit een mooie kans om ook dit eens goed uit te proberen.

Ben je meer liefhebber van mountainbiken en nieuwsgierig naar de nieuwe Shimano XT 1x12 groepset? Wilier heeft ook meerdere hardtails en full suspension fietsen als testfiets beschikbaar welke allen zijn afgemonteerd met de nieuwste XT 1x12 onderdelen. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap: ervaar de rijeigenschappen van een Wilier mountainbike én het fietsen met XT 1x12.

Goossens Velp stelt die dag zelf een aantal Cannondale modellen uit de nieuwe 2020 collectie als testfiets beschikbaar. Denk aan de Topstone Carbon gravelfiets, SuperSix EVO Carbon Disc racefiets en de elektrische Mavaro Active stadsfiets en Synapse NEO racefiets.

Kijk op de website www.goossensvelp.nl welke modellen en maten je die dag precies kan testen.

Programma

Je hebt op zaterdag 12 oktober a.s. tussen 09:30 en 15:30 uur de mogelijkheid om gratis 1 of meer testfietsen uit te proberen in de omgeving van de winkel gedurende een uur per model. Bijvoorbeeld van 09:30 tot 10:30 uur de Wilier ZERO SLR en van 10:30 tot 11:30 uur de Cannondale SuperSix EVO Carbon. Er wordt geen speciaal testparcours uitgezet maar je kan je eigen route bepalen. De winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de prachtige omgeving van de Veluwe.

Goossens Velp raadt je wel aan om je van tevoren in te schrijven zodat je meer zeker bent van het gewenste model en maat op het tijdstip van jouw voorkeur. Als beloning ontvangen testers die zich vóór 11 oktober a.s. 18.00 uur hebben aangemeld een "goodie bag".

Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen zij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Enthousiast geworden en wil je graag deelnemen? Geef je op in de winkel van Goossens Velp aan de Nordlaan 32 in Velp, via dit contactformulier of stuur een e-mail naar info@goossensvelp.nl. Geef daarin aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag). Zo ben jij meer zeker van jouw voorkeuren en kunnen zij iedereen vooraf zo goed mogelijk indelen.

Graag tot 12 oktober a.s.!

Goossens Tweewielers Velp
Nordlaan 32
6881 RN Velp

Tel.: 026 362 00 01
E-mail: info@goossensvelp.nl

Vorige bericht