Vacature secretaris

Vacature secretaris

20, Sep Thijs Hellegers

Vanwege gezondheidsproblemen heeft Thijs Hellegers besloten eind 2018 te stoppen met zijn werkzaamheden als secretaris van RETO. Wie wil hem opvolgen?? Als secretaris ben je de spin in het web van de vereniging. Alle mailverkeer – met de leden, met de NTFU en KNWU, Sportbedrijf en gemeente, en met andere verenigingen en instanties – loopt via de secretaris. Belangrijkste taak van de secretaris is het agenderen en verslaan van vergaderingen: bestuursvergadering, verenigingsmanagementoverleg, algemene ledenvergadering. Daarnaast praat je natuurlijk als bestuurslid gewoon mee over het reilen en zeilen van RETO.
De functie brengt met zich mee dat je snel inzicht krijgt in wat allemaal speelt binnen de vereniging en wie waarover gaat. Leerzaam en boeiend. Eigenlijk zou daarom iedereen een jaar moeten meedraaien als secretaris, maar dat is met ruim 500 leden uiteraard niet mogelijk.

Als je denkt dat dit iets voor jou is, neem dat even contact op met Thijs: telefoon 0637281121. Hij vertelt je graag meer.

Vorige bericht Volgende bericht