Lid worden ?

Lid worden ?

19, Mar

Overweeg je om lid te worden van WV RETO? Nieuwe leden zijn het gehele jaar welkom, ook midden in het seizoen. En of je nu wilt toeren of wedstrijden wilt rijden, het is allemaal mogelijk! Als je wilt weten hoe het er op een training aan toe gaat, nodigen we je graag uit. Je kunt dan komen kijken of gelijk meedoen. Je kunt 3 keer (3 aaneengesloten weken) meetrainen. Daarna kun je bepalen of je lid wilt worden. Dat is erg belangrijk, omdat je pas verzekerd bent als je lid bent.

Proeftrainingen

Aanmelden voor 3 proeftrainingen kun je op het volgende mailadres: jeugd@reto-arnhem.nl. Mail ons je naam, leeftijd en telefoonnummer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We willen dan graag van je weten of je een eigen fiets hebt en of je een beginner of een ervaren fietser bent.  

Aanmelden voor lidmaatschap

Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden van WV RETO? Dan kun je je gelijk aanmelden webformulier. Zodra we je aanmelding binnen hebben nemen we contact met je op en informeren we je graag over de verschillende mogelijkheden. Wij hopen je snel te zien en wensen je veel fietsplezier!

Contributie

Basiscontributie is € 55 per jaar voor alle leden, dus ook voor jeugdleden. B en je daarnaast ook KNWU lid (wedstrijdrijders) dan is de contributie € 90 per jaar.  Voor deelname aan de Midden-Nederland Competitie = Hans van den Hengel jeugdcompetitie volstaat een basislidmaatschap, je hoeft dan geen KNWU lid te zijn.

Vorige bericht Volgende bericht