Clubritten kalender

De clubritten van het seizoen 2020 worden verreden met behulp van bestaande GPS routes en hebben een afstand van 70-100 kilometer. De voorrijders kunnen afwijken van de voorgestelde GPS-routes. Enkelen rijden een zelf bedachte route. De richting waarin gereden wordt staat wel vast. De afstanden van de routes kunnen ca. 5 km. afwijken door bijv. omleidingen.

Meer uitleg over de verschillende groepen en hoe je in een groep moet rijden staat op de pagina Clubritten. Allen rijden in principe de beschreven routes, voor de Cyclo's zijn er aparte DFR's (DoorFietsRoutes). Soms wordt er een lange afstand ingepland, houd hier rekening mee.

Gedurende het seizoen zullen een aantal ritten gewijzigd en de agenda aangepast worden. Houd de website dus in de gaten! Vertrek is altijd vanaf het clubhuis om 9:00 uur, valhelm verplicht!
Informatie over rijden met GPS en een overzicht van alle routes vind je op deze pagina :  disciplines/toer/gpsroutes

Let op! We rijden weer ‘s maandags op de 2e paas- en pinksterdag!

In de winter (november tot maart) wordt een ander schema gehanteerd, kijk hiervoor op :  https://reto-arnhem.nl/nieuwsenuitslagen/winterschematoerfietsen

De route kun je bekijken  door op de datum, routecode of omschrijving te klikken en direct downloaden door op de zip te klikken.

Datum Route km Omschrijving Vertrek ZIP
zondag 18 oktober -> geannuleerd ivm coronamaatregelen Z 1-0a 85 km Huissen-Rhenen 9.00 Z 1-0a.zip
zondag 25 oktober -> geannuleerd ivm coronamaatregelen W 1-2 95 km Amerongen-Otterlo 9.00 W 1-2.zip

 

Vorige bericht