Welkom

Bedankt voor het bezoeken van de website van WV RETO. Zoek je informatie over de club, de route naar het clubhuis of wil je lid worden? Kijk dan in het menu linksboven De vereniging. Meer gedetailleerde informatie vind je in het menu Disciplines. Informatie over onze evenementen en de kalender vind je in het menu Activiteiten.

RETO-leden loggen in met hun e-mailadres (let op dit adres moet uniek zijn en kan in geval van gezinsleden niet gedeeld worden!) en hebben na een update van hun profiel direct toegang tot verenigingsstukken, het ledenforum en de webwinkel met clubkleding. Leden van WV RETO kunnen na inloggen wijzigingen in hun persoonlijke gegevens direct bijwerken in hun profiel rechtsboven in het ledenmenu.

Nieuwe leden moeten zich eerst registreren. Het verwerken van een aanvraag om lid te worden kost 5 tot 10 werkdagen. In deze tijd controleren we je gegevens (naam, adres, woonplaats en bankrekeningnummer) en melden we je aan bij de KNWU of NTFU. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik hier.

Direct contact? Stuur een mailtje naar algemeen@reto-arnhem.nl

In verband met de vakantieperiode worden mails in deze mailbox niet direct beantwoord. Zijn er dringende vragen kunt u mailen naar: secretaris@reto-arnhem.nl