Extra bestelronde clubkeding

Auteur Vincent Verkerk op 15 april 2018
Tags: ,

Speciaal voor onze nieuwe leden en de leden die de laatste bestelronde hebben gemist of iets ontbreekt is de webshop opnieuw geopend.

We sluiten de webshop weer op 30 april a.s. waarna Bioracer de bestellingen zal gaan produceren (uitlevering in juni 2018). Eventueel vooraf passen van kleding kan bij Goossens in Velp met de daar aanwezige (beperkte) voorraad clubkleding. De RETO-accessoires zoals arm- en beenstukken, sokken en handschoenen zijn ruim aanwezig bij Goossens en kun je eventueel direct aanschaffen.

Nieuw vanaf deze bestelronde is de startkit in dames en heren uitvoering. De startkit bestaat uit een korte broek, shirt korte mouw, body en arm- en beenwarmers voor de gereduceerde prijs van € 125,-. Kortom een complete set en voldoende voor het voorseizoen, de zomer en het naseizoen. Alleen verkrijgbaar in de blauw-witte outfit.

Dus: heb je nog geen RETO clubkleding of kun je wat nieuws gebruiken, maak dan gebruik van de bestelronde tot 30 april a.s.: https://reto-arnhem.nl/leden/webwinkel-clubkleding-bioracer/.

Hartelijke groet, de kledingcommissie.