Nieuws en uitslagen

Winterschema toerfietsen

08, Nov Tim Lemmerlijn

Voor de echte die hards worden ook in de winterperiode op zondag ochtend toer ritten. georganiseerd. De starttijd van ritten in het winterseizoen is 09:30.

Startlocatie is het clubgebouw op ‘t Cranevelt, de Kantine is gedurende het winterseizoen gesloten De winterritten zijn 65 kilometer lang....

Lees verder...

Hierbij de eindstand van de clubkampioenschappen 2021. Dit jaar zijn maar liefst acht wedstrijden gereden: een criterium op Papendal en op Arnhems Buiten, twee MTB-wedstrijden op Cranevelt, een behendigheidstest en drie tijdritten: op Papendal, over de Italiaanseweg en naar Otterloo (10 kilometer!)...

Lees verder...

Nu het vanaf 26 juni weer verantwoord wordt geacht in de buitenlucht weer in wedstrijdverband te kunnen sporten, kunnen we weer starten met onze Dinsdagavondcompetitie.
De eerste gelegenheid daartoe is dinsdag 29 juni, om 19.15u. Tijd en plaats zijn dezelfde als jullie gewend zijn. Laatste wedstrij...

Lees verder...

Fietsfabrikant Specialized en RETO- Arnhem (Ren- En Touristenclub Oosten) gaan nauw samenwerken. Een bijzondere rol in de samenwerking is weggelegd voor Specialized verkooppunt Fietsspeciaalzaak Roelofs, die mee in het project stapt.

Fietsfabrikant Specialized is momenteel druk met de verhuizing v...

Lees verder...

Vul jij tijdens een fietsrit je bidon met water? En vul jij überhaupt wel een bidon of koop je bij de Appie een plastic fles?
RETO-lid Elio Tagliola heeft iets bedacht om eenvoudig je route te uploaden en met één druk op de knop watertappunten toe te voegen. Dat is een stuk beter voor het milieu.

“...

Lees verder...

Jubilarissen : 3x40 jaar

27, May Arjan Pijnenburg

Onze zeer gewaardeerde leden Piet Wiersma, Johan Cremers en Harrie Cremers zijn samen goed voor meer dan 120 jaar actief lidmaatschap van RETO Arnhem.
De afgelopen week zijn er mooie verhalen verteld en veel herinneringen opgehaald.

Speciaal voor deze jubilarissen, vervaardigde de Italiaanse kuns...

Lees verder...