Nieuws en uitslagen

Op 21 april reden maar liefst 23 jeugdrenners een tijdrit op Papendal! En omdat fietsen ook behendigheid is, reden ze ook zo snel mogelijk over een behendigheidsparcours: slalommen rond pionnen, over stokje springen, pakje drinken oppakken en weer neer zetten. En opdrinken :-)

        Tijd...

Lees verder...

Fietsfabrikant Specialized en RETO- Arnhem (Ren- En Touristenclub Oosten) gaan nauw samenwerken. Een bijzondere rol in de samenwerking is weggelegd voor Specialized verkooppunt Fietsspeciaalzaak Roelofs, die mee in het project stapt.

Fietsfabrikant Specialized is momenteel druk met de verhuizing v...

Lees verder...

Vul jij tijdens een fietsrit je bidon met water? En vul jij überhaupt wel een bidon of koop je bij de Appie een plastic fles?
RETO-lid Elio Tagliola heeft iets bedacht om eenvoudig je route te uploaden en met één druk op de knop watertappunten toe te voegen. Dat is een stuk beter voor het milieu.

“...

Lees verder...

Annulering diverse activiteiten

14, Oct Arjan Pijnenburg

Gisteravond zijn door de overheid extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van coronavirus in te perken. Deze maatregelen zijn minimaal vier weken van kracht. Als vereniging houden wij ons aan deze (en eerder afgekondigde) maatregelen. We zijn daarom genoodzaakt om de volgende activiteiten,...

Lees verder...

100 km jubileumtocht

01, Oct Sanne de Krijger

Wat was het een mooie dag, zondag 20 september. De 100km jubileum tocht die op de kalender stond trok veel leden naar 't Craneveld.

Onze hoofdsponsor Richard Goossens was aanwezig om eventuele mechanische probleempjes snel op te lossen.
Een mooi praatje van wethouder Jan van Dellen en daarna op d...

Lees verder...

Zaterdag 12 september organiseerden we voor de eerste keer de wielerclinic ‘In ‘t wiel van’.
Meer dan 50 enthousiaste dames uit Arnhem en omstreken kwamen op deze zonnige ochtend samen bij wielervereniging RETO. Na een introductie op de wielerbaan ging iedereen in kleine groepjes op pad, onder leid...

Lees verder...

Uitslagen Papendal 2020

14, Jul Fred Langenkamp

Download hier de uitslagen van de Papendalcompetitie 2020 : uitslagen(excel)

Lees verder...

De einduitslag is bekend en de prijzen zijn uitgereikt! De beker ging naar David van der Sluijs, zilver was er voor Tijn van Caulil en brons ging verrassend naar de nog jonge Britt Nederlof.

Op dinsdag 12 mei complimenteerde Arjan Peijnenburg de jeugdleden met hun enthousiaste inzet en prees de ch...

Lees verder...

Jubilarissen : 3x40 jaar

27, May Arjan Pijnenburg

Onze zeer gewaardeerde leden Piet Wiersma, Johan Cremers en Harrie Cremers zijn samen goed voor meer dan 120 jaar actief lidmaatschap van RETO Arnhem.
De afgelopen week zijn er mooie verhalen verteld en veel herinneringen opgehaald.

Speciaal voor deze jubilarissen, vervaardigde de Italiaanse kuns...

Lees verder...