Hervatting Papendalcompetitie op dinsdag 7 juli 2020

Nu het vanaf 1 juli weer verantwoord wordt geacht in de buitenlucht weer in groepsverband te kunnen sporten, kunnen we weer starten met onze Papendalcompetitie. De eerste gelegenheid daartoe is dinsdag 7 juli, om 19.15u. Tijd en plaats zijn dezelfde als jullie gewend zijn. Laatste wedstrijd: dinsdag 1 september , om 19.15u. In totaal dus 9 wedstrijden!
Maar om de 1,5m afstand zoveel mogelijk te kunnen aanhouden en wat buiten de wedstrijd nog steeds verplicht is, zijn een aantal zaken anders dan voorheen. Zie hieronder.
Daarnaast geldt uiteraard: als je hoest of je niet lekker voelt blijf je thuis.

Vooraf inschrijven én digitaal betalen.
Dit jaar werken we voor het eerst met een voorinschrijving. Als je mee wilt doen, moet je je vooraf via email aanmelden én via de bank betalen. Je rugnummer ligt dan klaar bij de start en hou je voor alle 9 wedstrijden. En je levert hem aan het einde weer in tegen retour van de borg (via bankoverschrijving).

Een e-mail stuur je naar wielrennen@reto-arnhem.nl , met hierin de volgende gegevens:
Naam:
IBAN:
KNWU lidmaatschapsnummer:
Vereniging:
Categorie: A / B / C (A: elite, beloften, amateurs, junioren; B: masters, sportklasse; C: nieuwelingen, dames)

Dit kan tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur. Aansluitend maak je dan het inschrijfgeld van € 15,- over naar bankrekening NL95ABNA0547752806 tnv Pieter Frolichs, onder vermelding van: Naam deelnemer + categorie.

Pas als de betaling ook binnen is, is je aanmelding geaccepteerd en kun je starten.

Je hoeft je niet iedere week weer aan te melden; aanmelding is eenmalig en hiervoor krijg je een rugnummer. Dat rugnummer houd je dit seizoen bij je en daarmee kun je ook in de volgende wedstrijden starten. En je levert hem aan het einde weer in tegen retour van de borg € 10,- (via bankoverschrijving). Kortom, inschrijven voor 9 wedstrijden kost dit jaar € 5,-.

Dit jaar geen bloemen en prijzen voor de winnaars
Wederom om het aantal contactmomenten te beperken én conform het advies van de KNWU, maken we er dit jaar geen competitie van met prijzen en prijsuitreikingen.

Absoluut verbod om op het parcours te komen voordat de jeugdtrainingen zijn afgelopen
Tot nu toe werd er bij de finish verzameld en ingeschreven. Dat kan echt niet meer. Enerzijds vanwege de veiligheid voor de training voor de jeugd die tot 19.00u duurt en anderzijds vanwege de 1,5m afstand die je buiten de wedstrijd tot elkaar moet aanhouden. Hiertoe gelden de volgende maatregelen:

  • de enige toegestane toegang is de toegang via de hoofdingang van Papendal en rechtdoor tot de parkeerplaats via de Papendallaan. Je gaat ook niet links- of rechtsaf want die routes zijn gereserveerd voor andere verkeersstromen. De toegang via de Sportlaan (zuidkant Papendal) is niet toegestaan en wellicht ook afgesloten.
  • verzamelen en afhalen rugnummer (eerste keer) en/of melden dat je mee wilt doen: bij de parkeerplaats vóór het hek op de hoek van het parcours.
  • pas als de trainers van de jeugd aan wedstrijdleider Fred Langenkamp het sein ‘parcours vrij’ hebben gegeven, kun je het parcours op en je naar de start begeven. De jeugd verlaat het parcours dan via de noord-westelijke uitgang van het parcours en kan zo terug naar de parkeerplaats waar jullie dan zijn vertrokken.
  • wie zich niet houdt aan deze regels krijgt één waarschuwing en wordt bij herhaling dit seizoen verder uitgesloten van deelname waarbij er geen recht is op restitutie van het inschrijfgeld.

Vorige bericht Volgende bericht