Uitslagen RETO'S corona challenge 2020

De einduitslag is bekend en de prijzen zijn uitgereikt! De beker ging naar David van der Sluijs, zilver was er voor Tijn van Caulil en brons ging verrassend naar de nog jonge Britt Nederlof.

Op dinsdag 12 mei complimenteerde Arjan Peijnenburg de jeugdleden met hun enthousiaste inzet en prees de challenges als mooi evenement in dit bijzondere RETO-jaar. Oud-profwielrenner Maarten Tjallingii signeerde en reikte bidons uit en Gaby van Caulil benoemde van iedere jeugdrenner de meest mooie, knappe of bijzonder challenge-inzending.

De Corona Challenges voor de jeugd in het voorjaar waren er om een beetje verbinding te blijven houden met elkaar, om de elkaar uit te dagen en om een beetje een positieve vibe te creëren. Elke week kregen de renners twee uitdagingen in de vorm van een video opgestuurd. Omdat we niet samen konden fietsen, maar we wel leuk in beweging wilden blijven.

Omstebeurt sprak een trainer, bestuurslid, RETO-lid of bekende Arnhemse fietser een filmpje in met een uitdaging voor de volgende dag. Miriam Fuselier en Jan van Prooije monteerden er een prachtig filmpje van. Van zo snel mogelijk de Posbank op en paaseieren rapen vanaf de fiets, tot een surplace en achtjes om bidons op 1,5 meter afstand.

De einduitslag vind je hier: eindstand challenge.

 

Vorige bericht Volgende bericht